description متن perm_media گالری تصاویر volume_up مستندات صوتی videocam مستندات ویدئویی
12 جولای 2017
description
با حضور امینی و میرجعفری صورت می‌گیرد؛

بررسی شعر اجتماعی و بایدها و نبایدهای آن در «یکشنبه‌های شعر»

عصر آخرین یکشنبه تیرماه امسال، نشستی از سلسله نشست‌های «یکشنبه‌های شعر» در این بنیاد برگزار می‌شود که قرار است با حضور دو شاعر مهمان به موضوع شعر اجتماعی بپردازد.

جلسه آینده «یکشنبه‌های شعر» بنیاد شعر و ادبیات داستانی به بررسی شعر اجتماعی و بایدها و نبایدهای آن خواهد گذشت.
به گزارش روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، عصر آخرین یکشنبه تیرماه امسال، نشستی از سلسله نشست‌های «یکشنبه‌های شعر» در این بنیاد برگزار می‌شود که قرار است با حضور دو شاعر مهمان به موضوع شعر اجتماعی بپردازد.
یکشنبه های شعر که در هفته چهارم هر ماه به «داستان شعر» می‌پردازد، این بار عنوان «شعر اجتماعی و بایدها و نبایدهای آن» را انتخاب کرده است.
دبیر این جلسات، غلامرضا طریقی، شاعر، ترانه‌سرا و سردبیر پایگاه نقد شعر است که برای بحث و تبادل نظر درباره موضوع، دو کارشناس مهمان را به برنامه خود دعوت کرده است. دکتر اسماعیل امینی و سیداکبر میرجعفری، دو شاعری هستند که درباره شعر اجتماعی سخن خواهند گفت.
نشست بررسی شعر اجتماعی، یکشنبه ۲۵ تیرماه از ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه در تالار جلال آل‌احمد بنیاد، واقع در خیابان کریمخان‌زند، خیابان سنایی، کوچه اعرابی ۵، پلاک ۶ برگزار می‌شود.
بنیاد شعر و ادبیات داستانی، هر یکشنبه میزبان نشستی با موضوع شعر است که نام «یکشنبه‌های شعر» برای آن برگزیده شده است. در یکشنبه نخست هر ماه، دکتر اسماعیل امینی به مبانی شعر می‌پردازد، در هفته دوم جلسه شعرخوانی و نقد شعر با مدیریت استاد محمدعلی بهمنی برگزار می‌شود و سومین جلسه یکشنبه‌های شعر به «ادبیات آهنگین» می‌پردازد که مسئولیت اجرای آن را ابراهیم اسماعیلی اراضی عهده‌دار است. همچنین در آخرین یکشنبه هر ماه، غلامرضا طریقی جلساتی را با موضوع «داستان شعر»