description متن perm_media گالری تصاویر volume_up مستندات صوتی videocam مستندات ویدئویی
6 نوامبر 2016
description
از امروز و با عنوان «الف‌یا»؛

بنیاد شعر و ادبیات داستانی، صاحب نشریه الکترونیکی شد

بنیاد شعر و ادبیات داستانی، انتشار نشریه ادبی و الکترونیکی خود را که پیش‌تر از سوی مدیرعامل بنیاد وعده شده بود، با عنوان «الف‌یا» از امروز کلید زد.

بنیاد شعر و ادبیات داستانی، انتشار نشریه ادبی و الکترونیکی خود را که پیش‌تر از سوی مدیرعامل بنیاد وعده شده بود، با عنوان «الف‌یا» از امروز کلید زد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، نشریه «الف‌یا» در ۳ محور شعر، ادبیات و مستندنگاری، از امروز به نشانی www.alefyaa.ir قابل دسترس خواهد بود.
نسخه آزمایشی «الف‌یا» که با سردبیری ابراهیم اکبری دیزگاه، شاعر و نویسنده فعالیت می‌کند، از امروز یکشنبه ۱۶ آبان در دسترس است و مراسم رونمایی این نشریه با حضور چهره‌های ادبی در هفته کتاب برگزار خواهد شد.
به گفته اکبری‌دیزگاه، هرکس که به نوعی به ادبیات علاقه‌مند است، آثار ادبی را می‌خواند و یا اثر ادبی تولید می‌کند، می‌تواند جزو مخاطبان نشریه «الف‌یا» قرار بگیرد یا موضوع این مجله باشد.
اکبری‌دیزگاه ادامه داد: بنای ما این است که در نشریه «الف‌یا» به تفسیر، توضیح، تبیین، توجیه و معرفی ادبیات و حوزه‌های آن از جمله شعر، داستان و مستندنگاری بپردازیم.
یادآور می‌شود، طیف گسترده‌ای از نویسندگان، شاعران و منتقدان کشور در تولید محتوای «الف‌یا» با بنیاد شعر و ادبیات داستانی همکاری می‌کنند.
در آغاز فعالیت این نشریه ادبی که به صورت الکترونیکی منتشر می‌شود، حداقل یک مطلب در هر روز از شنبه تا چهارشنبه منتشر خواهد شد و مخاطبان آن در هفته‌ها و ماه‌های بعد، روزهای پنجشنبه و جمعه نیز شاهد انتشار مطلب در این نشریه برخط خواهند بود.
نشریه «الف‌یا» یک دوره سه‌ماهه را برای پیش‌تولید و آماده‌سازی پشت سر گذاشته است.
بنیاد شعر و ادبیات داستانی، کماکان از طریق پایگاه اینترنتی خود به نشانی www.adabiatirani.ir به اطلاع‌رسانی برنامه‌های خود می‌پردازد و «الف‌یا»، نشریه محتوایی این بنیاد به شمار می‌رود.