description متن perm_media گالری تصاویر volume_up مستندات صوتی videocam مستندات ویدئویی
4 دسامبر 2017
description

تربت جام میزبان «یاران یکدل»

همایش شعر یاران یکدل (ویژه هفته وحدت) با حضور شاعران برجسته کشور، ۱۴ آذر در شهر تربت جام برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، در این همایش یکروزه که به مناسبت هفته وحدت و با محوریت وحدت ملی و مذهبی برگزار می‌شود، شاعران برجسته‌ای چون محمد کاظم کاظمی، غلامرضا طریقی، علیرضا بدیع، جویا معروفی، احسان تاجی و … حضور خواهند داشت.

بر پایه این گزارش، در این مراسم قرار است علاوه بر معرفی برگزیدگان جشنواره «یاران یکدل»، اهدای جوایز به سرایندگان آثار برتر به تشخیص هیات داوران، شعرخوانی شاعران و اجرای موسیقی محلی، از تلاش‌های محمدعمر عبدی بِزدی  شاعر پیشکسوت تربت جام نیز تجلیل به عمل آید.

گفتنی است پس از انتشار فراخوان همایش شعری«یاران یکدل» از سوی انجمن ادبی جام جهان بین، شمار قابل توجهی از شاعران جوان کشور آثار خود را به دبیرخانه این همایش ارسال نمودند و پس از جمع آوری آثار، هیات داوران متشکل از جواد محقق، دکتر اسماعیل امینی، غلامرضا طریقی و علیمحمد مودب با بررسی و داوری اشعار رسیده به دبیرخانه سه نفر از شاعران را به عنوان برگزیدگان این همایش انتخاب و معرفی کردند که قرار است فردا در آیین پایانی این گردهمایی در شهر تربت جام ضمن معرفی برگزیدگان با اهدای لوح یادبود و جایزه نقدی از آنان تقدیر به عمل آید.

این همایش از سوی انجمن ادبی جام جهان‌بین تربت جام و با حمایت بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، روز سه‌شنبه ۱۴ آذر از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹:۳۰ در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تربت جام برگزار خواهد شد.