به گزارش روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، مهدی قزلی، مدیرعامل این بنیاد در سخنرانی خود در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی با تأکید بر اینکه برگزاری دوره متمرکز این دوره آموزشی در تهران برای دستیابی نویسندگان جوان استانهای کشور به اساتید داستاننویسی است، گفت: دورههای آموزشی آلجلال امکان همنفسی و بهرهگیری از دانش اساتید داستاننویسی را برای تمام هنرجویان و علاقمندان به این حوزه را میسر میکند.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت پایگاه نقد داستان در بنیاد شعر و ادبیات، افزود: این پایگاه نقد در حقیقت اجرای همین دورههای آموزشی در بستر وب و در همه ایام سال است. نویسندگان جوان میتوانند با ارسال آثارشان به این پایگاه، از نقد و نظر منتقدان و اساتید داستاننویسی راجع به آثار خود مطلع شوند. بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم تا در این پایگاه عضو شوید. در این صورت میتوانید در این حوزه پیشرفت قابل ملاحظهای داشته باشید.
قزلی در بخش دیگری از سخنانش با شرح محتوای پیشبینی شده برای کلاسها و همچنین استادان این دوره، گفت: برای اجرای دوره آموزشی آلجلال از تجربههای داخلی و خارجی استفاده شده است. نتیجه این کلاسها که تا کنون ۹ دوره آن برگزار شده است، آماده شدن ۱۷ رمان و نیز چند مجموعه داستان کوتاه برای انتشار و همچنین منتشر شدن چندین مجموعه داستان کوتاه بوده است.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی در پایان سخنانش به هنرجویان، توصیههایی خصوص بهرهگیری بیشتر از ظرفیت و موقعیت این دوره کرد.

بهروز جلالی، معاون فرهنگی و امور استانهای بنیاد شعر و ادبیات داستانی هم با بیان سخنانی ضمن یادکرد از استادان و برگزارکنندگان پیشین دورههای آموزش داستاننویسی آلجلال، گفت: برای این دوره بیش از ۳۰۰ نویسنده از سراسر کشور ثبت نام کرده بودند که از میان آنها و بر اساس آثار ارسالی از سوی داوطلبان، حدود ۲۰۰ تن برای شرکت در دوره دهم آموزش داستاننویسی آلجلال انتخاب شدند.
وی برگزاری دورههای پیشرفته آموزش رماننویسی و داستاننویسی در فضای مجازی با تدریس و هدایت احمد دهقان و داوود غفارزادگان را از نتایج برگزاری دورههای قبلی دورههای آلجلال عنوان کرد و گفت: بنیاد شعر و ادبیات داستانی بلافاصله پس از پایان یافتن این دوره نیز، دورههای جدید آموزش پیشرفته رمان و داستان کوتاه در فضای مجازی را با شرکت نویسندگان مستعد، آغاز خواهد کرد.
جلالی در پایان گفت: در این دوره داستاننویسی آلجلال، نویسندگانی از ۲۰ استان کشور از باخزر تا شوش و شادگان و از دشت مغان تا جزیره کیش، شرکت دارند.
همچنین در این مراسم، حمید آزادگان، معاون اداری و مالی و اجرایی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، به تشریح مقررات حاکم بر دهمین دوره آموزش داستاننویسی آلجلال پرداخت.

بر پایه این گزارش: داوود امیریان، خسرو باباخانی، محمدرضا بایرامی، مصطفی جمشیدی، ابراهیم حسنبیگی، رامبد خانلری، احمد دهقان، ابراهیم زاهدیمطلق، مرتضی سرهنگی، حمیدرضا شاهآبادی، شهریار عباسی، داوود غفارزادگان، قاسمعلی فراست، علی قنواتی، مجید قیصری، محمد کشاورز و علیرضا محمودیایرانمهر، تدریس کلاسهای این دوره را به عهده دارند.
در این دوره دورهمی بازخوانی عناصر داستانی با تدریس مهدی قزلی و نمایش فیلم نجات سرباز رایان و نیز، جلسات پرسش و پاسخ با حضور اساتید داستاننویسی، برگزار میشود.
لینک کوتاه: http://adabiatirani.ir/2Oy7b0a