description متن perm_media گالری تصاویر volume_up مستندات صوتی videocam مستندات ویدئویی
15 فوریه 2018
description
با حضور شاعران جوان از سراسر کشور؛

دوره آموزشی کلک خیال افتتاح شد

ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال به همت بنیاد شعر و ادبیات داستانی، چهارشنبه ۲۵ بهمن‌ با حضور حدود ۸۰ شاعر جوان از سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، بهروز جلالی در آیین گشایش ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال گفت: بنیاد شعر و ادبیات داستانی که زیر نظر معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می‌کند، از ۴ سال قبل مجری برگزاری جشنواره بین‌المللی شعر فجر شد.


وی افزود: در دوره‌های پیش از آن، در بخش رقابتی جشنواره شعر فجر، تنها آثار ارسالی از سوی شرکت‌کنندگان داوری می‌شد که مشکلاتی را در پی داشت؛ تا اینکه بنیاد تصمیم گرفت آثار مکتوب منتشر شده در سال قبل از برگزاری هر جشنواره را داوری و جوایزی را به برگزیدگان آن اعطا کند.
جلالی ادامه داد: بخش غیررقابتی جشنواره شعر فجر در دوره برگزاری جشنواره توسط بنیاد شعر و ادبیات داستانی، شامل برگزاری محافل متعدد در شهرستان‌های مختلف است که در برخی دوره‌ها حتی تا ۱۵ محفل هم رسیده است؛ اما امسال به دلیل تأخیر در معرفی هیأت علمی جشنواره، به ده محفل بسنده کنیم.
معاون فرهنگی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ادامه داد: برای جبران این امر و با نظر مدیریت بنیاد تصمیم گرفتیم تا سه محفل متوالی شعر از مجموعه محافل جشنواره بین‌‎المللی شعر فجر را در تهران و با شرکت شاعران مطرح کشور در روزهای ۲۵ تا ۲۷ بهمن‌ماه برگزار می‌کنیم.
وی افزود: بعد از تصمیم‌گیری برای برگزاری این محافل سه‌گانه، سردبیر پایگاه نقد شعر پیشنهاد داد تا شاعرانی که آثارشان بیشترین امتیازات را در این پایگاه کسب کرده است، به عنوان میهمان در این محافل شرکت کنند که در ادامه تبدیل به برگزاری ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال شد.
جلالی در پایان گفت: ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال، اتفاق خوشایند و ارزش افزوده این دوره جشنواره شعر فجر است.
در ادامه آیین افتتاحیه ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال، غلامرضا طریقی شاعر و مدیر پایگاه نقد شعر با اشاره به فعالیت حدود ۲۰۰۰ شاعر از سراسر کشور در این پایگاه گفت: بنیاد شعر و ادبیات داستانی در سراسر کشور دوره‌های آل‌ جلال را برای آموزش داستان‌نویسی و کلک خیال را برای آموزش شعر برگزار می‌کند و در حال حاضر شاهد برگزاری ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال هستیم که در تهران برگزار می‌شود.
وی افزود: کلک خیال برای نخستین بار با شرکت شاعرانی برگزار می‌شود که عضو پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی هستند.
این شاعر و فعال ادبی ادامه داد: پایگاه نقد شعر اردیبهشت‌ماه ۹۶ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد و هم اکنون با حدود ۲۰۰۰ عضو، حضور بسیار پررنگی در بحث نقد شعر و آموزش مجازی توسط اساتید مطرح شعر و ادبیات دارد.


طریقی در پایان، شعرخوانی و نقد شعر شرکت‌کنندگان، کارگاه‌های تئوری آموزش شعر، گردش‌های تفریحی، شرکت در محافل جشنواره شعر فجر، انتشار مجموعه آثار برتر ارائه شده در این دوره توسط بنیاد شعر و ادبیات داستانی را از جمله برنامه‌های ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال معرفی کرد.
این خبر می‌افزاید، ششمین دوره آموزش شعر کلک خیال به همت بنیاد شعر و ادبیات داستانی، بعد از ظهر چهارشنبه ۲۵ بهمن‌ماه با حضور شاعران جوان از سراسر کشور آغاز شد. این دوره با شرکت شاعرانی که آثارشان در پایگاه نقد شعر این بنیاد برگزیده شده است، به مدت ۳ روز (تا جمعه ۲۷ بهمن‌ماه) در مجتمع آدینه تهران برگزار می‌شود.