description متن perm_media گالری تصاویر volume_up مستندات صوتی videocam مستندات ویدئویی
26 اکتبر 2016
description
با حضور جمعی از شاعران آیینی؛

پنجمین دوره «کلک خیال» در قم آغاز به کار کرد

پنجمین دوره آموزشی «کلک خیال» ظهر امروز طی مراسمی با حضور جمعی از شاعران شعر آیینی کشور در جوار مسجد مقدس جمکران آغاز به کار کرد.

پنجمین دوره آموزشی «کلک خیال» ظهر امروز طی مراسمی با حضور جمعی از شاعران شعر آیینی کشور در جوار مسجد مقدس جمکران آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، مراسم افتتاحیه دوره آموزشی شعر آیینی با عنوان «کلک خیال» و با حضور حدود ۴۰ نفر از شاعران حوزه ادبیات آیینی کشور ظهر امروز در سالن جلسات مجتمع فرهنگی آموزشی یاوران مهدی (ع) مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
در این مراسم، معاون شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان خاطرنشان کرد: محمدعلی مجاهدی با موضوع‌های تعریف پیشینه و قلمروی موضوعی شعر آیینی، آسیب‌شناسی و ارائه مولفه‌های الزامی و پرهیزی شعر آیینی، صدرالدین انصاری با موضوع تحلیل سبکی و اندیشگی شعر آیینی، سیدمهدی حسینی با موضوع سیری در مقاتل، اسماعیل امینی با موضوع وجه بلاغت در شعر آیینی، سیدمهدی موسوی با موضوع نقد و بررسی شعر آیینی با مروری بر آرایه‌ها و مرتضی امیری اسفندقه با موضوع اضلاع شعر آیینی از اساتید پنجمین دوره آموزشی شعر آیینی خواهند بود.
جواد محقق گفت: این بنیاد به دنبال افزایش کمی و کیفی شاعران حوزه شعر آیینی است؛ به همین علت، همزمان با برگزاری جشنواره‌های جلال آل‌احمد، فجر و پروین اعتصامی، دوره‌های آموزشی برگزار می‌کند.
وی با بیان اینکه بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان طی دو سال اخیر، فعالیت‌های مرتبط با حوزه شعر را به صورت گسترده آغاز کرده است، اظهار داشت: این بنیاد به دنبال افزایش کمی و کیفی شاعران حوزه شعر آیینی است؛ به همین علت همزمان با برگزاری جشنواره‌های جلال آل‌احمد، فجر و پروین اعتصامی دوره‌های آموزشی برگزار می‌کند.
وی برگزاری نشست‌های شعرخوانی در استان‌های مختلف را از دیگر فعالیت‌های بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان برشمرد و اضافه کرد: افراد موفق در دوره‌های آموزشی برای شعرخوانی در شهرهای مختلف حضور می‌یابند.
معاون شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان از حضور شاعران برجسته در ایران اسلامی یاد کرد و گفت: برگزاری مراسم بزرگداشت شاعران آیینی در استان‌های مختلف یکی دیگر از دستاوردهای این بنیاد است.
یادآور می‌شود، شناسایی جوانان هنرمند بااستعداد در حوزه شعر و داستان که به صورت جدی فعالیت‌های خود در این حوزه‌ها را دنبال می‌کنند، به عنوان یک اولویت در دستور کار بنیاد قرار گرفته است.
پنجمین دوره آموزشی «کلک خیال» ویژه شعر آیینی به همت بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان با برگزاری کارگاه‌های مختلف آموزشی و محافل شعرخوانی تا ظهر جمعه هفته جاری ادامه خواهد داشت.